Shop front design external view.

First floor office space with meeting rooms ahead.

Walkway & Skylight render on the first floor of the Citizen's Advice meeting space.

Waiting space & installation render allowing visitors to have their say in research. Forms of the windows with the use of vinyl advertising the logo assist with preventing glare.

Concept model shows the form of the proposed walkway, windows and skylights.

Spatial planning, fire route for the first floor.

Section render showing the skylight and walkway along with the kitchen, main reception & meeting rooms.

Adjacency matrix, creating as part of the detailed design brief, to assist with spatial planning.

 

Workplace of the Future: Citizen's Advice Bureau

Software used: Revit, Photoshop, Illustrator, Indesign.

 

Using a shell of an existing building I created a functional, flexible, modern environment for the operation of the Citizen's Advice service.

 

A flexible workplace for staff includes collaboration spaces, focus areas and a vibrant break space to enable productive working. All spaces have a variety of seating areas suited for specific tasks.

 

Independent working pods can be used as informal meeting hubs, situated within the collaboration and focus spaces, these allow for quiet working areas.

 

This project also included the design of an installation, I created an interactive meeting hub for clients and advisors to talk. The installation utilized the logo form for its interactive panelling, where clients can find out more about the service and self-help information.

Ground floor main entrance  & reception. Render shows the installation design of an interactive meeting hub.

© Copyright

Limmara Kimberley 2018